Voor leden

Ben je lid van de vereniging IJmuiderstraatweg, dan kun je hier jouw (zoek)vraag kwijt.
Bijvoorbeeld dat je wat hulp nodig hebt bij het ophangen en aansluiten van een lamp, dat je een feestje hebt en graag van een buurtbewoner een statafel zou willen lenen, dat je iemand zoekt die af en toe jouw hond wil uitlaten, dat je iemand zoekt die een boodschap voor je wil doen, dat je iets voor je verzameling zoekt, et cetera, et cetera.

Hoe werkt het?
Stuur jouw vraag/oproep/aanbod via e-mail naar: leden@vereniging-ijmuiderstraatweg.nl
Geef duidelijk aan welke tekst geplaatst moet worden, en hoe je wil dat buren jou bereiken!

Bijvoorbeeld:
Gezocht.
Kan iemand mij helpen om een kast naar boven te brengen?
Fam. Jansen 0612345678 (of IJmuiderstraatweg 204H, famjansen@provider.nl)

BELANGRIJK!
– Gebruik voor het versturen het e-mailadres dat de vereniging IJmuiderstraatweg van je hebt.
– E-mails van onbekende afzenders worden niet behandeld.
– Plaatsing van een bericht vindt binnen 24 uur plaats.
– Wil je jouw bericht verwijderd hebben, geef dan aan welk bericht verwijderd moet worden.
– Laat je personen in je huis toe, vergewis je er dan van dat hij/zij is wie die zegt dat hij/zij is.
Zie ook de website van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

De vereniging IJmuiderstraatweg behoudt zich het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, een bericht niet te plaatsen.

Om de pagina ‘vraag en aanbod’ te openen, heb je een wachtwoord nodig.
Dit wachtwoord (uitsluitend voor leden) krijg je door een e-mail naar leden@vereniging-ijmuiderstraatweg.nl te sturen.

>Naar pagina Vraag en aanbod